NBA

Batler pred finale Istoka sa Bostonom: Ovo je naša godina, imamo ono što je potrebno za titulu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

17.05.2023 10:15
Batler pred finale Istoka sa Bostonom: Ovo je naša godina, imamo ono što je potrebno za titulu Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee, File

Iako su u završnicu NBA lige ušli kroz plej-in turnir, košarkaši Majamija domogli su se finala Istočne konferencije, pošto su najpre savladali Atlantu, pa onda i Milvoki i Njujork. Put ih je sada naveo na Boston, sa kojim su se sastali prošle sezone u istoj fazi takmičenja, a prema rečima Džimija Batlera, samopouzdanja u taboru Hita ne manjka pred duel sa Seltiksima.

"Ovo je naša godina. Idemo u prvi meč i radićemo ono što moramo, moramo prvi do četiri pobede. To je cilj koji možemo da ostvarimo. Imamo ono što je potrebno. Imamo veoma dobar balans koji nam treba da dobijemo Seltikse kao i svi u ovoj organizaciji. Oni nemaju mnogo slabosti. Nema baš savršene košarke, ali nama treba nešto blizu savršene košarke da bismo ih dobili", rekao je Batler.

Podsetimo, Boston je prethodno eliminisao Filadelfiju na krilima nestvarne partije Džejsona Tejtuma, koji je u sedmoj utakmici serije postigao 51 poen i pritom oborio rekord NBA lige.

Prva utakmica serije igra se u Bostonu večeras od 02:30 uz direktan prenos na Arena 1 Premium.