Nikola Jokić

Nikola Jokić pred meč protiv Lejkersa: To nije isti tim protiv kojeg smo igrali u ligi, biće mnogo teže

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.05.2023 08:25
Nikola Jokić pred meč protiv Lejkersa: To nije isti tim protiv kojeg smo igrali u ligi, biće mnogo teže Tanjug/(AP Photo/David Zalubowski)

Košarkaši Denvera ugostiće LA Lejkerse u noći između utorka i srede (02.00, TV Arena 1 Premium) u finalu Zapadne konferencije NBA lige, a najbolji igrač Nagetsa, Nikola Jokić, upozorava da neće biti lako, ali veruje da on i njegovi saigrači mogu da izbore plasman u veliko finale.

Srpski reprezentativac naglašava da je tim iz Los Anđelesa drastično promenio tim u odnosu na njihov poslednji susret u januaru i da će on i njegovi siagrači morati da se prilagod ena novi stl igre.

"Ovo nisu Lejkersi protiv kojih smo mi igrali. Promenili su mnogo igrača, igraju drugačije i ova serija će biti različita od svih prethodnih mečeva koje smo igrali protiv njih. Pokazali su kvalitet u dosadašnjim mečevima plej-ofa i zato moramo da budemo maksimalno fokusirani na sve ono što nas čeka", nahvalio je protivnika najbolji igrač Denvera, ali je onda istakao i koje su prednosti njegovog tima.

"Mi smo, s druge strane, mnogo duže zajedno, imamo više iskustva i verujem da ćemo to uspeti da iskoristimo. Spremni smo za veliku borbu i nadamo se najboljem".

Drugi meč finalne serije Zapadne konferencije igra se u petak, 19. maja, serija se zatim seli u Los Anđeles, gde je planirano da se igra 21. i 23. maja, a ukoliko bude bilo potrebe peti meč je na programu 25. maja u Denveru, šesti dva dana kasnije u Los Anđelesu, a potencijalni sedmi u ponedeljak, 29. maja u Denveru i svi mečevi počinju u 02.30 časova uz prenose na TV Arena 1 Premium.