Nikola Jokić

Mrzim kad Jokić pogađa sve što šutne: Kevin Durent iskren posle rekorda srpskog košarkaša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.05.2023 10:17
Mrzim kad Jokić pogađa sve što šutne: Kevin Durent iskren posle rekorda srpskog košarkaša Tanjug/AP Photo/Matt York

Košarka je jednostavan sport, potrebno je samo da ubacite loptu u koš, a kad gledate kako to radi Nikola Jokić onda sve to izgleda još mnogo jednostavnije.

A daleko od toga da jeste.

Svestan je toga i Kevin Durent, koji je posle trijumfa svog Finiska u četvrtoj utakmici plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige nad denverom (129:124), na kojoj je srpski košarkaš ubacio 53 poena, nahvalio njegovu igru.

"Jokić je smešno je dobar. Imao sam osećaj kao da mu je svaki šut bio zicer. Odigrao je meč u takvom ritmu da ga ne možete ubrzati niti igrati flaster na njemu. Jak je i može da pogodi svaki šut. Mrzim kada pogađa sve te šuteve jer igra neuobičajenu igru", prinzao je kroz smeh Durent.

Nakon što je nahvalila srpskog reprezentativca, zvezda Finiksa je istakla da su i njegovi saigrači bili fantastični i da je način na koji su igrali u ovom meču jedini ispravan u susretu protiv Denvera:

"Imate osećaj da će promašiti, ali lopta ide direktno u koš. Neverovatan je nosio ih je čitave noći. On i Džamal Marej su odradili vrhunski posao na pik en rolu, veoma je teško to zaustaviti. Mi smo samo igrali ekstremno dobro, drugačije ne možete da zaustavite ove momke. Efikasni igrači, ali smo odigrali jako i istrajali u tome", rekao je Durent