NBA

Trener Denvera nesiguran pred meč sezone: Šanse su 50-50, teško je objasniti tri teška poraza u plej-ofu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.05.2024 22:10
Nikola Jokić i Džamal Marej pozdravljaju se sa Majk Melounom Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill
Nikola Jokić i Džamal Marej pozdravljaju se sa Majk Melounom

Košarkaši Denvera i Minesote večeras od 02:00 časa (Arena 1 Premium) iza ponoći sastaju se u sedmoj utakmici polufinalne serije Zapadne koneferencije, a uoči odlučujućeg duela u Koloradu, govorio je trener Nagetsa - Majk Meloun.

Posle burnih mečeva, velikih preokreta i čak četiri brejka, rezultat u seriji je izjednačen 3:3. Iako Denver ima prednost domaćeg terena večeras, zbog svega što se izdešavalo u prošlom susretu, gotovo je nemoguće predvideti narednog rivala Dalasa, a sličnog mišljenja je i šef stručnog štaba Nagetsa. 

"Šanse su 50-50. U regularnog delu sezone bilo je 2-2, u plej-ofu 3-3. Mislim da igramo sa njima 100 puta, bilo bi izjednačeno", rekao je Meloun na konferenciji za medije i nastavio:

"Dva talentovana tima, zavisi od dana i raspoloženja. Ako gledamo šestu utakmicu pogodili smo četiri od 22 otvorena šuta. Udvajali su Jokića, nismo pogodili šuteve zbog agresivne odbrane. Kada smo pogađali ulazili su agresivnije. Teško je objasniti tri teška poraza u plej-ofu, ali ne očekujem to večeras. Mislim da će biti tesna sedma utakmica. Drugačije je kada igramo kod kuće".

Potvrdio je da će Džamal Marej biti spreman za sedmi meč, a osvrnuo se i na iskustvo svojih igrača u odlučujućim utakmicama.

"Sedma utakmica može da bude veliki zalogaj za neke ljude. Ne znam, saznaćemo. Iskustvo je odličan učitelj", zaključio je Meloun.

 

Cup tree provided by Sofascore