NBA

Šekil O'Nil iskren o nagradi za najkorisnijeg igrača: Šaj Gildžes-Aleksander je trebalo da bude MVP, Jokić uzvratio: Hvala, Šek, to je tvoje mišljenje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.05.2024 07:05
Šekil O'Nil Guliver/AP Photo/Kevin Kolczynski
Šekil O'Nil

Legendarni Šekil O'Nil nije bio zadovoljan izborom Nikole Jokića za najkorisnijeg igrača MVP lige. Imao je čuveni košarkaš drugog aduta, što nije ni krio, a njegov glas je otišao šuteru Oklahome, Šaju Gildžes-Aleksanderu.

Prilikom dodele nagrade legendarni as Lejkersa je otvoreno rekao Nikoli Jokiću šta misli o njegovoj nagradi.

 

 

"Kao predsednik udruženja centara, želim da ti kao potpredsedniku saveza čestitam. Znaš da te volim, ti si najbolji igrač u ligi. Ipak, želim i prvo da čuješ od mene ono što mislim, a to je da je Šaj Gildžes-Aleksander trebalo da bude MVP. To nije nikakvo omalovažavanje tebe, ali čestitam", rekao je Šekil O'Nil.

Nije se naljutio Nikola Jokić, ali imao šta da kaže čuvenom asu. 

"Hvala, Šek. Nismo ovde da sudimo ljudima, tako da je to u redu. To je tvoje mišljenje. Šalim se", uz osmeh je Jokić.

Tu međutim nije bio kraj koncerzacije Jokića i nekadašnjeg centra Lejkersa. 

"Volim te, kao i tvoju braću. Jedna stvar koju ćemo uvek raditi je da budemo iskreni jedni prema drugima. Čestitam. Volim te".

Dostojanstveno je Jokić ponovo replicirao čuvenom košarkašu, a onda se osvrnuo i na ono što njegov tim očekuje.

"Mislim da ima puno ljudi, igrača koji zaslužuju ovo nagradu. Verovatno su sitnice odlučivale. Iza nas je težak period. Izgubili smo dve utakmice u nizu kod kuće protiv Minesote, sutra idemo idemo u goste da pokušamo da vratimo seriju u Denver", zaključio je Jokić.