NBA

Čoveče, morate da prestanete da radite iste stvari: Majkl Meloun kritičan pred drugi meč Denvera i Minesote

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2024 11:57
Majkl Meloun, trener Denvera, traži bolju igru u nastavku plej-of serije sa Minesotom Guliver/AP Photo/Jack Dempsey
Majkl Meloun, trener Denvera, traži bolju igru u nastavku plej-of serije sa Minesotom

Košarkaši Denvera dozvolili su sebi brejk Minesote na startu polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije, što nikako ne bi smelo da im se ponovi u noći između ponedeljka i utorka po srednjeevropskom vremenu (04.00, TV Arena 1 Premium), jer je dalek i trnovit put do četiri pobede potrebne za nastavak odbrane NBA titule. 

Ako je iko toga svestan onda je trener Majkl Meloun, poznat po tome što uvek priča onako kako stoje stvari. A trenutno Nikola Jokić i ostali nisu u dobrom položaju. Ima dovoljno prostora i vremena za popravni, ali za tako nešto potreban je timski napredak. Što pre. 

"Moramo da uradimo dobar posao, naši starteri posebno. Moramo biti spremni da uradimo bolji posao od početka, da damo ton igru rano u susretu. Šta da čekamo? Sada smo na 0-1, šta da čekamo?", upozorio je Meloun.

 

 

Američki stručnjak pogotovo je osetljiv na način na koji tim ulazi u duele.I to ne od juče, na taj problem je upozoravao i tokom prve runde doigravanja, bez obzira što su je Nagetsi relativno lako prebrodili (4:1). 

"Pričao sam igračima kako smo u pet mečeva sa Lejkersima bilio u zaostatku u svakoj prvoj četvrtini. Tako da, ako me pitate da li verujem da su momci spremni sve da daju za odbranu tutule, orgovor je da verujem. Naravno. Ali u nekom momentu, čoveče, morate da prestanete da radite iste stvari", dodao je Meloun.

Cup tree provided by Sofascore