NBA

Nikola Jokić i Denver u klinču sa Klivlendom: Termin po meri Evropljana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.03.2024 08:59
Nikola Jokić, košarkaš Denvera, trenira uoči duela Denvera i Klivlenda Guliver/AP Photo/David Zalubowski
Nikola Jokić, košarkaš Denvera, trenira uoči duela Denvera i Klivlenda

Ljubitelji košarke širom Evrope neće morati da bdiju na prelazu iz jednog u drugi dan da bi gledali košarkaške čarolije Nikole Jokića i njegovog Denvera, jer je opet na redu jedan meč Nagetsa u nama prihvatljvom terminu, pa će tako gledaoci TV Arena 1 Premium od 21.30 imati prilike da u direktnom prenosu prate duel aktuelnog NBA šampiona i Klivlenda

Gosrostasni Somborac i ostatak sastava iz Kolorada duel dočekuje posle poraza od Minesote i gubitka liderske pozicije na tabeli Zapadne konferencije, pa im je jasko stalo da se vrate pobedničkim navikama u odbrani titule. 

 

 

Višestruki dobitnik sezonskih, mesečnih, plej-of... MVP nagrada u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu i dalje nije sasvim fit, jer ga i dalje muče problemi s leđima i šakom, ali će i takav zauzeti svoje mesto na parketu.

"Nadam se da će biti malo bolje, samo da to ne osetim svaki put kada pucam. Ali dobro je. Navikao sam na to da se nosim sa bolom. To je nekako normalno za mene...", ne kuka povremeni reprezentativac Srbije, koji iz utakmice u utakmicu postavlja standarde i pomera granice. 

Klivlend je slabije rangiran, ali je za razliku od domaćina slavio pre NBA kola u kom je briljirao naš Bogdan Bogdanović, pa će na sve načine gledati da nastavi tamo gde je stao protiv Filadelfije. Ostaje da vidimo čiji će oplanovi pasti u vodu.

 

Standings provided by Sofascore