NBA

Majami i dalje igra promenljivo: Jović dao 11 poena u porazu od Golden Stejta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.03.2024 08:02
Nikola Jović u duelu sa Stefom Karijem na meču Majami - Golden Stejt Guliver/AP Photo/Wilfredo Lee
Nikola Jović u duelu sa Stefom Karijem na meču Majami - Golden Stejt

Košarkaši Majami Hita nastavili su sa promenljivim igrama u poslednjih nekoliko mečeva NBA lige i nakon što su pre dva dana bili bolji od Klivlenda, ovoga puta su izgubili od Golden Stejt Voriorsa 82:113.

Koliko je forma kluba sa Floride nestabilna govori i podatak da su na poslednjih šest utakmica ostvarili po tri pobede i isto toliko puta poraženi i to po sistemu "klackalice".

A moglo je drugačije da bude u noći između utorka i srede, samo da su domaći košarkaši bili malo više koncentrisani na ono šta se dešavalo na terenu.

 

 

Imali su u četvrtoj četvrtini priliku da se poptuno vrate u meč, ali je rival pri rezulatu 81:87 napravio seriju 26:11 i praktično rešio pitanje pobednika za još jednu pobedu na strani, što mu je ove sezone postao i zaštitni znak.

Srpski reprzentativac Nikola Jović na terenu je kao starter proveo 30 minuta i meč je  kraju završio sa učinkom od 11 datih poena, šest uhvaćenih lopti i ćetiri asistencije.

Najefikasniji u njegovom timu bio je Bam Adebajo sa 24 poena, dok je u pobedničkom timu četiri poena više postigao Klej Tompson.

NBA liga

Majami - Golden Stejt 92:113
Milvoki - LA Lejkers 124:128
Nju Orleans - Oklahoma 112:119
Sakramento - Dalas 96:132

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Standings provided by Sofascore