NBA

Nikola Jović dao osam poena u pobedi Majamija: Čak sedam njegovih saigrača imalo dvocifreni učinak protiv Klivlenda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.03.2024 08:35
Nikola Jović u prodoru između dvojice košarkaša Klivlenda Tanjug/AP Photo/Marta Lavandier
Nikola Jović u prodoru između dvojice košarkaša Klivlenda

Košarkaši Majamija sigurno su na svom terenu ostvarili novu pobedu u NBA ligi ovoga puta nad ekipom Klivlenda, a srpski košarkaš Nikola Jović pružio je "mršavu" partiju.

Reprezentativac "orlova" je na terenu proveo 18 minuta na susretu koji je počeo kao starter, a na kraju je na svom kontu imao samo osam datih poena, jednu asistenciju i dve izgubljene lopte.

Igrači Hita su još jednom ravnomerno raspodelili date poene, pa je tako sedam igrača imalo dvoscifren košgeterski učinak, a od startne petorke samo Nikola Jović nije uspeo da postigne najmanje 10 poena.

Najefikasniji u redovima tima sa Floride je bio Hejvud Hajsmit sa 18 poena, a s druge strane, kod Klivlenda je samo Evan Modli uspeo da bude dvocifren i to sa 15 poena, dok su svi ostali zatajlili.

"Odbrana je uvek ključ pobede, pa je tako bilo i ovoga puta protiv Klivlenda. Mi smo to danas radili sasvim dobro i zbog toga smo pobedili. Trudim se da na svakoj utakmici igram najbolje što mogu, to se nekada ne vidi u statistici, ali dajem sve od sebe da pomognem ekipi. Imam podršku saigrača, jedni druge dopunjujemo i to je recept za sve naše dobre rezultate", rekao je Jović posle meča.

NBA liga

Majami – Klivlend 121:84
Milvoki – Oklahoma 118:93
Mineosta – Golden Stejt 114:110
LA Lejkers – Indijana 150:145

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Standings provided by Sofascore