NBA

Teške reči trenera Oklahome o Pokuševskom - fizički slab, zelen, nikad nije igrao ovde, ne razume dobro košarku...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.02.2024 21:57
Aleksej Pokuševski Guoliver/AP Photo/Sue Ogrocki)
Aleksej Pokuševski

Samo dan nakon što je u medijama izašla vest da će Aleksej Pokuševski napustiti Oklahomu, trener pomenute NBA franšize Mark Dagnolst, izneo je niz krajnje neprimerenih izjava na račun srpskog košarkaša.

Podsetimo, Aleksej Pokuševski dobio je otkaz juče u Tanderima, gde je proveo poslednje četiri sezone. Srpski košarkaš odigrao je za Oklahomu 150 utakmica. Dobar deo vremena proveo je u Razvojnoj ligi, ali, na kraju, nije uspeo da se nametne u franšizi koja "vrvi" od mladih talenata i prvih pikova.

"Pre četiri godine je došao ovde, prolazio je kroz naš program. Bio je, očigledno veoma mlad, zelen, fizički slab, nikad nije igrao ovde. Mislim da nikada nije razumeo svoju igru kao profesionalni igrač. Iako mislim da je napredovao, nismo našli ulogu za njega ove sezone", rekao je trener Oklahome.
 

Potom je "spustio loptu"...

On je još jedan momak za koga navijamo, u koga verujemo, i cenimo njegovu posvećanost našem programu tokom njegovog vremena ovde i želim da i on to zna", rekao je Mark Daglost, koji je preuzeo Oklahomu 2020. godine.