NBA

Lebron besan na Tonija Bradersa i ostale sudije: Ovo bi čak i Stivi Vonder video...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.12.2023 09:11
Lebron besan na Tonija Bradersa i ostale sudije: Ovo bi čak i Stivi Vonder video... Profimedia

Košarkaš LA Lejkersa Lebron Džejms imao je šta da kaže posle kontroverznog poraza "jerezaša" u Minesoti (106:108). Naime, u gotovo poslednjim trenucima meča, Lebron je pogodio trojku nakon brze tranzicije Lejkersa i time, faktički, trebao da donese izjednačenje svom timu i potencijalni produžetak, obzirom da je ostalo samo dve sekunde do kraja.

Ali je ipak, gazio liniju...

To je bila odluka sudija na parketu, koji su i posle pregledavanja spornog snimka, ostali pri svojoj odluci, koja će bez sumnje biti predmet rasprave.  Nakon utakmice kratak komentar dao je i Lebron Džejms, koji je rekao da bi i slep čovek, u ovom slučaju, poznati pevač Stivi Vonder, video da je njegova noga bila iza linije 7.24.

"Mogli ste videti razmak između prednjeg dela mog stopala i linije za tri poena... Čak bi i Stivi Vonder to video. Sudija je rekao da to nije u njihovoj moći. Pa koja je svrha ponovnog prikazivanja videa, ako čak ni tada ne mogu da preokrenu svoju odluku? Neko je u centrali spavao na poslu...", rekao košarkaš LA Lejkersa posle utakmice.

Inače, jedan od sudija na utakmici bio je Toni Braders, koji je poznat kao kontroverzna ličnost sa velikim egom...