NBA

Biću prvi u istoriji koji će igrati NBA i NFL: Entoni Edvards ima zanimljivu ideju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.11.2023 08:02
Biću prvi u istoriji koji će igrati NBA i NFL: Entoni Edvards ima zanimljivu ideju Tanjug/AP Photo/Jed Jacobsohn

Prvotimac Minesote, Entoni Edvards voleo bi da uporedo pored obaveza u NBA ligi igra i u nekom NFL klubu, prenose svetski mediji.

Ol-star bek je ovo izjavio u jednoj popularnoj emisiji koju vodi komičar Marko Samers, koji ga je upitao da li bi mogao da se bavi sa oba sporta u isto vreme.

"Mislim da bih. Mogao bih da budem prvi u istoriji koji će u isto vreme da igra košarku i američki fudbal", odgovorio je prvotimac Minesote.

 

 

Edvards je, pak, naglasio da mu je u ovom trenuku košarka prioritet, ali da bi uskoro mogao da se okrene i sportu u kojem je nekada bio veoma uspešan.

Jedan od najboljih igrača Minesote koji ove sezone prosečno beleži 25,8 poena po meču je tokom srednje škole bio među najboljim raning bekovima u Sjedinjenim ASmeričkim Državama i predviđala mu se vrlo uspešna karijera u ovom sportu, ali se on odlučio da se posveti košarci.

Ta odluka se pokazala kao dobra, budući da iza sebe ima sjajnu karijeru i ove sezone je jedan od glavnih pokretača Timbervulfsa koji trenutno zauzimaju prvu poziciju na tabeli Zapadne konferencije sa skorom od deset pobeda i tri poraza.