NBA

Grin se ponašao kao klovn, nisam naseo na to: Rudi Gober o incidentu na meču protiv Golden Stejta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.11.2023 10:19
Tuča košarkaša Minesote i Golden Stejta Tanjug/AP Photo/Jed Jacobsohn
Tuča košarkaša Minesote i Golden Stejta

Ponašanje Drejmonda Grina na meču protiv Minesote bilo je poput klovna i on mora da bude kažnjen, mišljenja je centar Minestote Rudi Gober kojeg je prvotimac Golden Stejta uhvatio za vrat i bacio na zemlju.

Francuski internacionalac je posle meča sa Vorisorsima otkrio da nije želeo da učestvuej u tuči i da je to jasno stavio do znanja sudijama.

"Došlo je do incidenta između Kleja Tompsoma i Džejdana Mekdenijelsa i krenuo sam ka njima u želji da ih razdvojim kada sam osetio da me je neko zgrabio za vrat. Kroz glavu mi je samo prošlo da ne želim da se bijem i jasno sam sudijama pokazao da su mi obe ruke podignute i sačekao sam da se situacija smiri. Znao sam da sam potreban ekipi na terenu i ostao sam miran do samog kraja, zbog čega sam ponosan na sebe", rekao je Gober.

Prvotimac Minesote je još dodao da je i pre utakmice očekivao da bi moglo da dođe de neke vrste konflikta na terenu i da je bio spreman na to.

"Pre meča sam razmišljao o tome kao Voriorsi igraju bez Stefana Karija i kako Grin ne voli kad se nalazi u takvoj situaciji, pa da bi mogao da pokuša da napravi neko isključenje i on je to učinio. Ali to je klovnovsko ponašanje. I ljudi iz NBA lige bi to jasno trebalo da znaju i sankcionišu ga", rekao je Gober.

Rudi Gober je na kraju proveo 35 minuta na terenu i za to vreme ubacio devet poena, ali je uhvatio 13 loptiu i dao je značajan doprinos u pobedi svog tima nad Golden Stejtom, dok je Grin isključen.