NBA

Nismo samo Luka Dončić i ja dobri, Dalas ima sjajan tim: Kajri Irving nahvalio saigrače

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.11.2023 10:33
Nismo samo Luka Dončić i ja dobri, Dalas ima sjajan tim: Kajri Irving nahvalio saigrače Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Dalas Maveriksa imaju odličan start u novoj sezoni NBA lige u kojoj su ostvarili šest pobeda i samo jedan poraz i to onaj od Denvera Nikole Jokića.

Ključne figure u timu "kauboja" su, naravno, Luka Dončić i Kajri Irving, ali američki košarkaš ne želi da pokupi svu slavu za sebe.

Naprotiv, prema njegovim rečima, najveća snaga ove generacije Dalasa je timska igra koja je i donela seriju pozitivnih rezultata.

"Postali smo mnogo bolji tim nego što smo to bili prošle godine. Pogotovo tu mislim na one utakmice koje su se rešavale u neizvesnoj završinici. Mislim da ih je bilo šest. To je uspeh celog tima jer se međusobno hrabrimo i guramo jedni druge da budemo što bolji", rekao je Irving i dodao:

"Znam ,ljudi pričaju kako smo Luka Dončić i ja prve zvezd eovog tima, ali nije to samo do nas. I ostatak ekipe igra bitnu ulogu u svim dobrim rezultatima koje ostvarujemo. U ekipi vlada hemija, poštujemo se i podržavamo, što daje rezultate na tereu".

Maveriksi trenutno zauzimaju drugu poziciju na tabeli Zapadne konferencije odmah iza Denvera koji je odigrao i utakmicu više.