Evroliga

Saopštenje navijača Partizana: Ponesimo po cvet i pokažimo pijetet žrtvama velike tragedije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.05.2023 15:11
Saopštenje navijača Partizana: Ponesimo po cvet i pokažimo pijetet žrtvama velike tragedije KK Partizan

Navijači Partizana izdali su saopštenje povodom utakmice protiv Real Madrida, koja se igra večeras od 20.30 u Štark areni. Prostalice crno-belih pozvali su javnost, a posebno one koji su uspeli da dođu do ulaznice za duel sa "kraljevskim klubom" i koje će večeras biti prisutne u našoj najvećoj dvorani, da pokažu pijetet prema nevino nastradalima.

"Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme prođe bez organizovanog navijanja", naglasile su pristalice beogradskog kluba.

"Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnosti utakmice za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i pokažimo pijetet prema nevino stradalima. Molimo da svako, ko želi i ko je u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet. Obzirom da na početku neće biti prepoznatljive pesme mi ćemo svi uzdignutih šalova i cvetova u potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije. Dostojanstveno i časno, jer mi smo Partizan", stoji u saopštenju navijača Partizana.