Evroliga

Saga oko Hezonje se nastavlja: Sada se NBA javlja kao želja?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2024 14:32
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja, mogao bi da nastavi karijeru "preko bare". MN Press
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja, mogao bi da nastavi karijeru "preko bare".

Već neko vreme se po medijima spekuliše o sudbini  nekadašnjeg košarkaša Uniksa,  Marija Hezonje. Prvo je bio na ivici dogovora sa Real Madridom, svojim trenutnim klubom, ali se produžetak saradnje nije dogodio, što je potvrdio i sam košarkaš. 

Potom je počelo već ustaljeno seljenje u Partizan, ali više od spekulacije i jake navijačke želje, ništa drugo nije bilo poznato o relaciji sa crno-belima. 

Sledeća bomba je možda bila najneverovatnija - da se Mario vraća u svoj bivši klub, Barselonu. Ponudan je navodno bila prihvaćena, a sve do tančina dogovoreno, a onda su Katalonci odustali od ovog transfer, kako navode španski mediji, zbog izjave o svojoj budućnosti u belom dresu. 

MN Press

Mario Hezonja, u dresu Real Madrida

Panatinaikos je konstantno dovođen u vezu sa Hezonjom, a sada ima i nova projektovana sudbina hrvatskog košarkaša - Amerika. 

Kako prenosi tamošnji novinar Mark Štajn, Mario bi želeo da se vrati u najjaču ligu planete u košarci. Ipak, dalje od puke želje ništa ne postoji, a konkretne ponude na stolu još nema. 

Ukoliko se ovako nastavi, deluje da nam predstoji još jedna sapunica iz serije prošlogodišnjeg slučaja Mirotić, a jedino je velika nada da neki od naših kluba ne bude ovaj put upleten.