Evroliga

"OAKA" ostaje pakleno gostovanje: Panatinaikos rasporodao sve godišnje karte za sledeću sezonu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.05.2024 14:42
Ultras pristalice Panatinaikosa Guliver/Stefanos Kyriazis IPA Sport
Ultras pristalice Panatinaikosa

Košarkaši Panatinaikosa nastupiće na završnom turniru Evrolige od 24. do 26. maja, sa aspiracijama da napadnu trofej namenjen šampionu Starok kontinenta. Veliki je novac uložen u tim koji je skrojio Ergin Ataman za ovu sezonu, a navijači su sa velikim entuzijazmom ispratili čitavu sezonu, puneći "OAKA" arenu iz nedelje u nedelju. 

Orile su se pesme u krcatoj dvorani Kendriku Nanu, Kostasu Slukasu i Matijasu Lesoru, a svi su izgledi da će radosni poklici sa tribina nastaviti da paraju uši protivnika i naredne sezone u Atini, s obzirom da je Panatinaikos rasprodao sve sezonske ulaznice za predstojeću godinu!

Guliver

Matijas Lesor, košarkaš Panatinaikosa

Jedva da je prošlo sat vremena od otvaranja prodaje, a 11.200 karata za takmičarsku godinu 2024/25 planulo je kao da su bile besplatne. Iako Panata još nije završila Fajnal for u Berlinu, jasno je da im sada to dostignuće predstavlja merku, te da će  15.299 navijača (kolika je bila prosečna poseta u "OAKA" areni), postavljati pred svoje ljubimce najviše ciljeve. 

Podsećamo, Panatinaikos je pod komandom Ergina Atamana završio na drugoj poziciji u Evroligi sa učinkom 23-11, da bi potom u plej-of seriji izbacili Makabi u pet utakmica (3:2). Iako su mnogi sumnjali u PAO, naručito posle prve utakmice i brejka "ponosa Izraela", pokazalo se da stari lisac iz Turske jeste specijalista za odlazak na završni turnir, tako da ćemo zelene gledati kako se hvataju u koštac sa drugim evropskim velikanima, prvo sa Fenerbahčeom u polufinalu, a potom sa pobednikom, ili poraženim, iz duela Olimpijakos - Real Madrid.

Evroliga, Fajnal for - Berlin

polufinale

Fenerbahče - Panatinaikos 24. maj
Real Madrid - Olimpijakos 24.maj

finale 

Zakazano za 26. maj

 

Cup tree provided by Sofascore