Evroliga

Željko Obradović, trener Partizana, pred duel sa Valensijom: Ponosni smo što pomeramo granice u Evroligi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.04.2024 18:57
Željko Obradović, trener Partizana MN Press
Željko Obradović, trener Partizana

Trener Partizana Željko Obradović rekao je pred meč protiv Valensije u poslednjem 34. kolu Evrolige,da neće gledati u "tuđe" dvorište, odnosno da se oduvek bavio samo sobom i ekipom koju trenira.
Strateg Partizana je se neće obazirati na meč između Efesa i Crvene zvezde, iako od ishoda istog zavisi učešće crno-belih u plej-in Evrolige.

"Ceo život sam se bavio isključivo sobom i igračima i to se neće promeniti ni ovoga puta. Mislim da je to jedini način, nema razloga da nešto menjam", rekao je Obradović pred utakmicu protiv Valensije koja se igra u petak od 20.30 sati u Areni.

Trener crno-belih je rekao da on i ekipa žele da još jednom zahvale navijačima na neverovatnoj atmosferi koju su svi prepoznali.

"Ponosni smo što Partizan pomera granice u Evroligi. Rekao sam da je bitno da se Partizan vrati u Evroligu i da bude stalni član. Da je neko tada pomislio, mislio bi da nije realno, ali je zbog navijača sve promenjeno. Svi to prepoznaju, utakmice su postale atrakcija, još jednom im zahvaljujem na svemu što rade za Partizan i nadam se da će to nastaviti i u budućnosti".

Šef struke regionalnog šampiona ne očekuje nimalo laku utakmicu.

"Valensija je promenila trenera, odigrali su izvanredno u španskoj ligi, pobedili su Baskoniju lako, igračima je očigledno prijala ta promena, ne sumnjam da će imati veliki motiv da odigraju dobro i ovde. Znamo sve o njima, imaju kvalitet, igraju veoma agresivno, bilo nam je jasno da tamo moramo da igramo agresivno, nadam se da ćemo i ovoga puta", zaključio je Obradović.