Evroliga

Dobre vesti sa Malog Kalemegdana, vraća se Miloš Teodosić

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.03.2024 13:15
Miloš Teodosić, košarkaš Crvene zvezde MN Press
Miloš Teodosić, košarkaš Crvene zvezde

Dobre vesti stižu sa Malog Kalemegdana. Crvena zvezda je obradovala navijače pred duel sa Panatinaikosem. 

Posle odsustva zbog povrede, konačno se u tim vraća i Miloš Teodosić. Plejmejker crveno-belih je odradio jutarnji trening sa ekipom i biće u konkurenciji za sastav večeras u 30. kolu Evrolige kada u Arenu stiže Panatinaikos.

Teodosić je imao problema sa povredom, a na sopstvenu odgovornost je igrao Kup Koraća u Nišu kada je bio ključna igrač kod Janisa Sferopulosa u osvajanju trofeja. Upravo od tada jedan od najboljih srpskih košarkaša nije igrao za klub sa Malog Kalemegdana, a njegova pomoć svakako će biti motiv više za ostatak crveno-bele ekipe. 

 

 

Inače, Zvezda je u minulom periodu imala veliki peh sa povredama. Brazilac Jago Dos Santos zadobio je potres mozga i prelom nosa na utakmici sa Makabijem u Beogradu, a u utorak je i operisan, tako da neće igrati večeras. Neće biti ni Nikole Topića koji ima problem sa povredom kolena, a  u timu neće biti ni Treja Tompkinsa.
Zvezda ovaj duel dočekuje sa učinkom od 10 pobeda i 19 poraza, iako su šanse male, ostoji još uvek teorija za plasman u plej-of.