Evroliga

Sferopulos poziva navijače u Arenu: Treba nam pomoć protiv Makabija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2024 15:15
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos MN Press
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da njegov tim mora da odigra čvrsto na obe strane terena da dođe u situaciju da pobedi Makabi iz Tel Aviva, koji može da igra, prema njegovim rečima, u sjajnom ofanzivnom ritmu.

Duel srpskog i izralelskog tima na programu je sutra od 19 časova u Areni. Makabi posle 29. odigranih kola u Evroligi ima 15 pobeda i 13 poraza, dok je Zvezda na učinku 10-18.

Njihov prvi međusobni duel završen je pobedom beogradske ekipe - 98:92.

"Igramo protiv snažnog tima, koji može da igra u sjajnom ofanzivnom ritmu. Znamo da moramo da budemo dobri u defanzivi. Imaju dosta igrača koji mogu da nam naprave problem i zato moramo da budemo generalno dobri na svakoj poziciji, individualno i kao tim, da zaustavimo njihovu napadačku igru. Moramo da budemo pametni u napadu, da budemo spremni da uradimo šta treba u odbrani. Moramo sve vreme da budemo koncentrisani, da čitamo njihovu igru i igramo na pravi način. Očekujem pomoć navijača", rekao je grčki stručnjak i dodao:

 

 

"Znamo da nismo u dobroj poziciji na tabeli, ali svaka utakmica u Evroligi je važna. Želimo da nas navijači podrže za sledeći meč."

Podsetimo, Makabi se bori za plej-in sa devete pozicije tabele, dok Zvezda (16) ima male šanse za plasman u završnicu takmičenja.

 

Standings provided by Sofascore