Evroliga

Predsednik Panatinaikosa izabrao omiljene timove u Evropi: Geršonov Makabi, Jugoplastika i Panatinaikos iz 2009. godine

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

05.03.2024 17:41
Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos Stefanos Kyriazis IPA Sport ip
Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos

Košarkaški klub Panatinaikos je održao specijalno okupljanje sa ciljem da se poželi uspeh svim zaposlenima u klubu pred kraj sezone. 

Predsednik grčkog kluba, Dimitris Janakopulos je održao govor gde se dotakao raznih tema. Grk je pričao o omiljenim timovima u istorji Evrolige.

"Za mene, najbolji tim u istoriji je Makabi koji je vodio Pini Geršon. Onda Jugoplastika i na kraju Panatinaikos iz Berlina 2009. godine", rekao je Janakopulos.

 

 

Prvi čovek "zelenih" je izjavio kako je zadovoljan urađenim u dosadašnjem delu sezone, ali da ovo do sada nije uspeh koji tim želi.

"Sve što smo dosad uradili je lepo, ali ako nemate tim koji to može da podrži, nema mnogo smisla. Najveći uspeh gospodina Ergina Atamana i čitave ekipe nije taj što su treći u Evroligi ili prvi u Grčkoj, već što niko dosad ostvareno ne smatra uspehom. Svi žele Fajnal-for", izjavio je predsednik atinskog kluba.

Janakopulos veruje da će Panatinaikos postati prvak Evrope i osvojiti titulu u Grčkoj.

"Po onome što sam video u Madridu, verujem da možemo da pobedimo sve timove. Šta to znači? Znači da smo podigli lestvicu veoma visooko i da ćemo na kraju godine osvojiti evropsku i nacionalnu titulu", završio je predsednik Panatinaikosa.