Evroliga

Evroliga u Beogradu na sastanku sa Partizanom i Crvenom zvezdom oko licenci

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.02.2024 14:23
Dejan Bodiroga MN Press
Dejan Bodiroga

Košarkaški klubovi Partizan Mozzart bet i Crvena zvezda Meridianbet sve čini kako bi izdejstvovakli licencu za novu sezonu Evrolige, a prema navodima Meridiansporta, čelnici elitnog košarkaškog takmičenja nalaze se u Beogradu gde će po tom pitanju razgovarati danas i sutra sa čelnicima "večitih".

Treba ubediti nadležne da su Evroligi baš oni značajniji od mnogo bogatijeg Dubaija ili Pariza i Londona sa značajno atraktivnijim tržištima Francuske i Engleske. Kako piše Meridiansport predsednik Evrolige Dejan Bodiroga i izvršni direktor Paulius Motijejunas doputovali su u Beograd kako bi sa večitima razgovarali o licencama koje garantuju sigurno učeće u evropskoj eliti.

Isti tandem će u narednom periodu razgovarati i sa drugim interesentima što će reći da Zvezda i Partizan nisu jedini. Mada imaju jedinstvene argumente poput punih dvorana i atmosfere o kojoj se priča širom košarkaške planete. Nažalost, čini se da 13 deoničara Evrolige više zanima direktna dobit, odnosno – novac.

Partizan Mozzart Bet će sa Bodirogom i Motijejunasom sedeti koliko danas, Zvezdina delegacija ima termin u četvrtak. Odluka svakako neće biti doneta ovih dana, moraćemo da sačekamo proleće.