Evroliga

Sanjam da osvojim Evroligu: Nikola Milutinov veruju da Olimpijakos može da bude šampion Evrope

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.01.2024 13:45
Nikola Milutinov MN Press
Nikola Milutinov

Srpski košarkaš, Nikola Milutinov ima veliku želju da sa Olimpijakosom osvoji Evroligu i veruje da bi ovo mogla da bude ta sezona.

Centar kluba z Pireja je dao opširan intervju za zvaničan Jutjub kanal Evrolige i tom prilikom je pričao o povratku u Pirej i planovima za buudćnost.

"Za mene predstavlja velku čast to što sam dobio priliku da se vratim u klub u kojem sam proveo toliko divnih godina. Radim sa trenerom kojeg cenim, a i privilegija je igrati pred navijačima Olimpijakosa koji su među najboljima na svetu. Oni su zaslužni za sve uspehe koje smo napravili poslednjih godina i što se klub minule sezone plasirao na Fajnal for u Kaunas",  rekao je Milutinov.

Nekadašnji košarkaš Partizana i moskovskog CSKA u dosadašnjoj karijeri nikada nije uspeo da se okiti titulom šampiona Evrope i veruje da bi u crveno-belom dress kluba iz Pireja to mogao.

"Bilo bi sjajno da to učinim. To je moj san koji želim da ostvarim. Učestvovanje na Fajnal foru je jedno od najvećih iksustava u mojoj karijeri i nadam se da bih ponovo mogao da se nađem na tom turniru, a mislim da je Olimpijakos sada u boljoj situaciji nego što je bio pre nekoliko godina", istako je Milutinov.

Grčki tim trenutno zauzima petu poziciju na tabeli elitnog evropskog takmičenja sa skorom od 11 pobeda i osam poraza, a naredni meč crveno-beli igraju u sredu 10. januara protiv Barsleone i u gostima.