Evroliga

Karte za evroligaški derbi mogu da kupe samo vlasnici sezonskih karata: Zvezda izdala važno saopštenje pred meč sa Partizanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.12.2023 14:56
Detalj sa meča Partizan - Crvena zvezda MN Press
Detalj sa meča Partizan - Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je cene ulaznica za utakmicu 19. kola Evrolige protiv Partizana, koja je na programu 4. januara od 20 časova u beogradskoj "Štark Areni".

Sa Malog kalemegdana su obavestili sve zainteresovane pristalice da će ulaznice moći kupiti isključivo vlasnici sezonskih karata i to najviše po dve.

"Klub ovom prilikom obaveštava javnost da će se prodaja kontingenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu, vršiti isključivo uz sezonsku kartu (najviše dve karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte ili članske karte), i to od utorka 02.01.2024. godine u prostorija SD Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a. Prodaja karata počinje u 12 časova (2.1. i 3.1. od 12 do 20 časova)", navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda.

 

 

Cene dnevnih ulaznica za utakmicu sa Partizanom kreću se od 1.300 do 12.000 dinara, dok se počasna mesta mogu rezervisti za cene od 12.000 do 40.000 dinara.

Na ovom susretu neće biti navijača Partizana, budući ni da pristalica crveno-belih nije bilo u prvom ervoligaškom derbiju ove sezone kada je šampiona AdmiralBet Aba lige bio domaćin, a uz to, crno-beli imaju i suspenziju da na prvom sledećem meču u Evrolige kao gosti ne smeju da imaju svoje navijače, a to je baš "večiti derbi".

Pre utakmice protiv Partizana, košarkaši Crvene zvezda će u subotu od 20 časova (TV Arena 2 Premium) ugostiti Igokeu u okviru 14. kola regionalnog takmičenja, ali zbog zauzetosti "Štark Arene" taj deul neće biti igran u najvećoj srpskoj dvorani, već u hali "Aleksandar Nikolić", a potom 2. januara u okviru 18. kola Evrolige gostuju Fenerbahčeu u Istanbulu.