Evroliga

Partizan ostao bez talentovanog beka: Savo Drezgić otišao u Ameriku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.12.2023 19:32
Partizan ostao bez talentovanog beka: Savo Drezgić otišao u Ameriku MN Press

Talentovani košarkaš Partizana, Savo Drezgić napustio je crno-bele i otišao u Sjedinjene Američke Države gde će nastupati za DME akademiju sa Floride.

Drezgić je bio jedan od igrača sa najvećim potencijalom u mlađim kategorijama aktuelnog šampiona ABA lige. U prethodnim mesecima je redovno trenirao sa prvim timom, a Željko Obradović mu je i s vremena na vreme davao koji minut u regionalnom takmičenju.

 

 

"Velike vesti! Iz Evrolige u Sjedinjene Američke Države! Savo Drezgić prelazi iz Partizana na DME akademiju na Floridi. Ovaj hrabar potez nije samo promena u karijeri, već i vodič za mlade sportiste. Pogledajte gde vas vaši snovi vode kada ciljate visoko i vredno radite. Savino putovanje je najbolji primer da je sve moguće kada ste uporni. Srećno Savo" stoji na društvenim mrežama agencije koja pomaže sportistima priliko odlaska u Sjedinjene Američke Države.

Drezgić je svoj debi za seniorski tim Partizana upisao u sezoni 2022/23 u okviru plej-of utakmice sa SC Derbijem. Talentovani košarkaš je na tom meču upisao dva poena, jedan skok i dve asistencije.