Evroliga

Sferopulos pred Real Madrid: Moramo da budemo spremni da se borimo za svaki posed

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.12.2023 20:39
Trener KK Crvena zvezda, Janis Sferopulos MN Press
Trener KK Crvena zvezda, Janis Sferopulos

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je pred meč sa Real Madridom, da njegov tim mora da bude spreman da se bori za svaki posed i loptu. 

Crveno-beli u utorak od 19 časova dočekuju prvoplasirani Real Madrid u utakmici 15. kola Evrolige

"Igramo protiv šampiona Evrolige, koji je ove sezone već dokazao da je prvi favorit da se plasira na Fajnal for. Moramo da budemo spremni da se borimo za svaki posed. To je najvažnije. Želimo navijače, oni su veliki deo naše igre i to uvek pričam. Tu smo zajedno, potrebna nam je njihova podrška. Radimo naporno da popravimo učinak u Evroligi, da budemo prvi u ABA ligi i želimo da budemo najbolji što je moguće i igramo najbolje moguće, uz njihovu podršku. Da budu naš šesti igrač na terenu", istakao je Sferopulos. 

 

 

Osvrnuo se grčki stručnjak i na novo pojačanje Crvene zvezde, centra Fredija Gilespija. 

"Tražili smo opcije na tržištu, neki igrači nisu hteli da dođu, neki su hteli i jedan od najboljih koji su imali tu želju je bio Fredi, pa smo ga zato i potpisali. Od njega očekujemo da nam donese čvrstinu, energiju i dobru odbranu. Naravno, to je igrač koji dobro poznaje Evroligu. Ne verujem da će njegov dolazak uticati na igrače koji su tu, jer svako ima svoju ulogu, a on je dodatak i neko ko će nam pomoći", zaključio je Sferopulos.