Evroliga

Trener Panatinaikosa: Nismo ravnodušni, protiv Zvezde idemo na pobedu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

09.03.2023 16:57
Trener Panatinaikosa: Nismo ravnodušni, protiv Zvezde idemo na pobedu Guliver/Photo by Savino Paolella/LiveMedia/DeFodi Images

Trener košarkaša Panatinaikosa Hristos Serelis seo je klupu Atinjana nakon smene Dejana Radonjića pre dve nedelje. Izjavio je danas da će klub iz Atine ići na pobedu protiv Crvene zvezde u 28. kolu Evrolige.

Panatinaikos će sutra od 20 časova u Atini dočekati Crvenu zvezdu. Panatinaikos je sinoć u gostima poražen od Monaka 84:70, dok je Crvena zvezda u Beogradu pobedila Efes 94:75.

"Očekujem da vidim da naši igrači budu posvećeni defanzivi svih 40 minuta. Igramo na svom terenu, navijači će nam pomoći, moramo da igramo čvršće u odbrani, da pokrijemo greške jedni drugima. Od kada sam se priključio timu, na svakom treningu, na svakoj utakmici poručujem igračima da ne možemo da budemo nezainteresovani", rekao je Serelis, prenosi zvanični sajt Panatinaikosa.

On je podsetio da je Crvena zvezda želi da se plasira u plej-of Evrolige.

"Moramo da se trudimo da pobedimo u svakoj utakmici. Crvena zvezda dolazi posle velike pobede nad Efesom, a oba tima će biti umorna. Cilj Zvezde je da se plasira u plej-of, ali nemojte da mislite da ćemo da budemo ravnodušni. Glavni cilj svih nas je da pokažemo čvrstinu i da želimo da se borimo za pobedu", zaključio je Serelis.

Crvena zvezda je trenutno na 13. mestu na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 15 poraza, dok je Panatinaikos 16. sa skorom 8/19.