Evroliga

Željko Obradović verovao u pobedu: Bilo je isto kao i protiv Panatinaikosa

komentari (0)

Izvor: Tanjug

06.12.2023 00:10
Trener Partizana Željko Obradović MN Press
Trener Partizana Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras u Beogradu da je njegov tim verovato u pobedu protiv Monaka i zahvalio se navijačima na podršci na meču 12. kola Evrolige.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu Monaka posle produžetka rezultatom 89:85 u utakmici 12. kola Evrolige.

"Veoma sam srećan što smo pobedili u ovoj fantastičnoj utakmici, koja je ličila na onu od prošle nedelje protiv Panatinaikosa. Kao i prošle nedelje, verovali smo u pobedu i igrali sa velikom energijom kad se lomilo", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Trener Partizana je govorio i o detaljima, koji su prelomili utakmicu. "Monako je u prvom poluvremenu imao devet ofanzivnih skokova, a celo drugo poluvreme i produžetak pet. Imali smo mnogo izgubljenih lopti zbog čega su oni imali više poseda, ali u košarci pobeđuje onaj ko više pogodi. Prvo poluvreme smo odigrali veoma loše u napadu, ali smo to popravili u nastavku", dodao je Obradović.

Utakmici između Partizana i Monaka prisustvovalo je 19.974 navijača. Tokom meča su se čule i uvrede na račun trenera gostiju Saše Obradovića.

"Hvala navijačima na neverovatnoj energiji, nosili su nas do pobede. Iskoristiću priliku da ih zamolim da nikog ne vređaju, da bodre svoj klub kao što ga uvek bodre i zbog čega se u Evropi priča o njima", zaključio je Obradović.

Košarkaši Partizana posle 12. kola u Evroligi imaju po šest pobeda i poraza. "Crno-beli" će u narednom kolu Evrolige za dva dana u Beogradu dočekati Armani iz Milana.

 

Standings provided by Sofascore