Evroliga

Milutinov i Mekisik se oporavili od povreda: Olimpijakos i dalje aktivan na tržištu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.11.2023 19:13
Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov na meču Evrolige protv Partizana MN Press
Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov na meču Evrolige protv Partizana

Nikola Milutinov i Šekil Mekisik su se oporavili od povreda i trebalo bi da se na terenu nađu već u ponedeljak na utakmici između Olimpijakosa i Marusija u okviru grčke lige. To je potvrdio i trener atinskog kluba Jorgos Barcokas.

Grčki stručnjak je naveo i kako je Olimpijakos i dalje aktivan na tržištu i da se mogu očekivati dolasci u "Dvoranu Mira i Prijateljstva". Jedno od imena sa kojima se grčki klub povezuje je i reprezentativac Srbije Filip Petrušev.

 

 

"Ne očekujemo od igrača da nam odmah nešto donesu. Da, i dalje smo na tržištu jer je Najdžel Vilijams Gos povređen. Sa druge strane, u ponedeljak će se vratiti Mekisik i Milutinov. Sikma se već vratio tako da imamo tri igrača više. Ponavljam, i dalje smo na tržištu i potpisaćemo igrača ako smatramo da može da nam pomogne." izjavio je Barcokas nakon pobede nad Crvenom zvezdom u Evroligi.

Mekisik se oporavio od povrede kolena i kvadricepsa. Poslednji nastup za "crveno-bele" je upisao 6. oktobra u atinskom derbiju protiv Panatinaikosa. Nikola Milutinov sa druge strane je zalečio polomljen prst na nozi i bio je odstuan od 9. novembra.

Nakon obaveza u grčkoj ligi, Olimpijakos će dočekati Žalgiris u petak 24. novembra u okviru 10. kola Evrolige. Prošlogodišnji finalista je trenutno na skoru 5-4 u elitnom evropskom takmičenju.