Evroliga

Bavarci oslabljeni na Partizan: Ne igraju dva bitna igrača, a dvorana je rasprodata

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.11.2023 14:04
Bavarci oslabljeni na Partizan: Ne igraju dva bitna igrača, a dvorana je rasprodata MN Press

Košarkaši Bajerna, Andreas Obst i Isak Bonga neizvesni su zbog povreda za meč osmog kola Evrolige protiv Partizana, prenose secijalizovani košarkaški sajtovi širom Evrope.

Obst i Bonga su bili u startnoj postavi Bajerna na meču protiv Bona u nemačkom prvenstvu koji je odigran u nedelju, ali sa skromnom minutažom, od 13, odnosno dva minuta.

Prema informacijama iz Nemačke, Obst ima problema sa stopalom, dok Bongu muči povreda prepone.

Uz to, Košarkaški klub Bajern izdao je saopštenje i u kom je upozorio navijače Partizana na pravila ponašanja pre i tokom utakmice osmog kola Evrolige koja je na programu u sredu u 20 časova i 30 minuta.

"Naša hala je protiv Partizana rasprodata! Neće biti dodatnih ulaznica na blagajni pre utakmice. Stoga vas molimo da ne dolazite bez važeće karte. Radi pojačane kontrole na ulazu u halu, mole se svi navijači da, što je pre moguće sa gradskim prevozom dođu u ’BMW Park’. Ulazak u halu je moguć 90 minuta pre početka utakmice", stoji na početku klupskog saopštenja objavljenom na srpskom jeziku.

Dodaje se da je uvedena potpuna zabrana unošenja tašni svih vrsta u dvoranu.

"Radi sigurnosti, tašne bilo koje vrste i veličine neće biti moguće da se unesu u halu. Bubnjevi i megafoni nisu dozvoljeni! Transparenti i zastave (dužina štapa ne sme biti veća od 1,50 metara) moraju na glavnom ulazu biti pokazani. Radujemo se interesantnoj i uzbudljivoj utakmici", zaključuje se u saopštenju kluba iz Minhena.