Evroliga

Milutinov protiv Baskonije igrao sa polomljenim prstom: Neizvestan za meč protiv Zvezde sledeće nedelje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.11.2023 08:30
Milutinov protiv Baskonije igrao sa polomljenim prstom: Neizvestan za meč protiv Zvezde sledeće nedelje MN Press

Srpski reprezentativac, Nikola Milutinov bio je neizvestan za meč 7. kola Evrolige protiv Baskonije, ali je ipak odlučio da igra što se nije pokazalo kao prava odluka.

Jedan od najboljih centara u Evropi je na terenu proveo samo pet minuta, ali bez učinka, a trener Jorgos Barcokas je odmah posle utakmice otkrio razloge zbog čega je to tako.

"Milutinov je pre tri dana polomio prst na nozi, odlučio je da primi injekciju i zaigra uprkos takvoj situaciji i velikim bolovima koje je trpeo. Na žalost, očigledno da nije mogao više od oovga", objasnio je trener tima iz Pireja nakon poraza od španskog tima 74:75.

 

 

Povratnik u redove Olimpijakosa je ove sezone jedan od najboljih igrača crveno-belih i prosečno beleži 12,3 poena i 5,3 skoka po utakmici.

Kako sada stvari stoje veliko je pitanje kada će reprezentativac Srbije moći da se vrati na teren i sva je prilika da neće moći da pomogne saigračima naredne nedelje kada je na programu duplo kolo Evrolige.

Olimpijakos najpre u utorka gostuje zahuktalom Makabiju, a zatim mu u četvrtak u goste dolazi Crvena zvezda i izostanak Milutinova će biti ozbiljan udarac za ekipu trenera Barcokasa.