Evroliga

Simonović: Trener nam je rekao da zaboravimo Partizan i da naša sezona tek kreće

komentari (0)

Izvor: Tanjug

01.11.2023 20:37
Simonović: Trener nam je rekao da zaboravimo Partizan i da naša sezona tek kreće Guliver/Corrispondente Bologna

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je pred meč protiv Bajerna u šestom kolu Evrolige da im je trener Janis Sferopulos rekao da zaborave na dva poraza od Partizana i da njihova sezona tek kreće. "Crveno-beli" u četvrtak u šestom kolu Evrolide dočekuju Bajern od 18 časova i 30 minuta u "Štark Areni". 

Na pitanje novinara šta je Zvezdi nedostajalo u mečevima protiv Partizana, Simonović je istakao da je energija bila na niskom nivou. 

"Energija sigurno, energija nije bila kakvu smo želeli, bilo je tu dosta grešaka u odbrani. Trudimo se da to ispravimo, trener nam je rekao da zaboravimo ova dva meča i da naša sezona tek kreće. Nadam se pobedi protiv Bajerna i dobroj atmosferi. Nismo krenuli kako smo želeli, sigurno da postoji pritisak, ali sad igramo pred svojim navijačima. Pravo vreme da pokažemo reakciju" rekao je Simonović. 

 

 

Upitan je crnogorski reprezentativac i o Seržu Ibaki, koji je jedna od uzdanica Bajerna u novoj sezoni. 

"Imao sam priliku da prošle godine igram protiv njega u NBA ligi, sigurno da on mnogo znači Bajernu. Mislim da naša želja ne dolazi u pitanje, da moramo da pokažemo uspon posle poraza" dodao je Simonović. 

Prvi od dva "večita derbija" Simonović je propustio zbog povrede, ali je istakao da se sad oseća dobro. 

"U dogovoru sa trenerom nisam ulazio u igru u meču protiv Partizana u Evroligi. Sad se osećam dobro, nadam se da ću igrati i bolje i više, ali pre svega se nadam da će tim odigrati bolje" zaključio je Simonović.