Evroliga

Kemba Voker možda debituje protiv Crvene zvezde? Amerikanac istakao da je došao u Evropu kako bi sebi dao "poslednju šansu"

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

14.10.2023 18:15
Kemba Voker možda debituje protiv Crvene zvezde? Amerikanac istakao da je došao u Evropu kako bi sebi dao "poslednju šansu" Guliver

Novi plejmejker Monaka, Kemba Voker, još uvek nije upisao prvi nastup na evropskom tlu, a kako pišu evropski mediji, višestruki Ol-star bi mogao da debituje protiv Crvene zvezde, u sredu, 18. oktobra.

Dolazak Vokera u Evropu je bila glavna vest između dve sezone i očekuje se da Amerikanac pomogne Monaku da napadne tron Evrolige.

Ipak, sezona za tim Saše Obradovića nije počela kako treba, upisana su dva poraza, od Valensije i Virtusa, a posebno je bio bolan ovaj od španske ekipe.

Voker je nedavno govorio za "Lekip", a prvo se osvrnuo na svoje zdravlje:

"Kada igrate na ovom nivou, nikada niste na 100%. Tako je i sa mnom, verovatno sam poslednji put bio potpuno spreman dok sam igrao za Šarlot".

Od kada je došao radi sa medicinskim timom Monaka:

"Ova dva meseca su bila i teška i zabavna. Tim me je naterao da radim i povratim svoju fizičku, ali i mentalnu snagu i samopouzdanje. Zadovoljstvo je biti sa ovim momcima".

Igranje u Evroligi biće nešto potpuno novo za Vokera:

"Nisam razmišljao o penziji. Želeo sam da dam sebi još jednu šansu", završio je Voker.