Evroliga

Od ljubavi do suda za samo tri meseca: Skariolo odlučio da tuži Virtus

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.09.2023 08:59
Od ljubavi do suda za samo tri meseca: Skariolo odlučio da tuži Virtus MN Press

Bio je 25. jun kada su čelnici Virtusa izdali saopštenje u kojem tvrde da imaju potpuno poverenje u Serđa Skariola i da on ostaje trener ovog italijanskog kluba, a samo tri meseca kasnije dve strane ne samo da su raskinule saradnju, već će, po svemu sudeći završiti i na sudu.

Čelnici kluba iz Bolonje su pre nekoliko dana smenili selektora "crvene furije" nakon njegovih oštrih reči na njihov račun, a prvi čovek kluba Masimo Zaneti je sve pravdao rečima da Španac nije bio korektan i da je pregovarao sa Torontom i Real Madridom.

 

 

Navodno, pregovori sa Madriđanima su vođeni nakon pete utakmice prošlogodišnje Top 8 faze Evrolige protiv Partizana u Beogradu, ali nje došlo do konačnog dogovora, pa je Real nakon osvojene titule šampiona Evrope produžio ugovor sa Ćus Mateom.

Upravo te tvrdnje da je bilo pregova sa aktuelnim šampionom Evrope su najviše pogodile Skarila i on je odlučio da tuži klub, kako tvrde pojedini mediji u Španiji.

Predmet sudskog procesa neće biti samo "lažne optužbe", već i potraživanje da se isplati ceo obećani novac zbog jednostranog raskida saradnje.