ABA liga

Pojačanje na Malom Kalemegdanu: Iz Zvezde poručuju - stigla je budućnost srpske košarke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.09.2023 12:23
Pojačanje na Malom Kalemegdanu: Iz Zvezde poručuju - stigla je budućnost srpske košarke MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavlja da gradi tim za predstojeću sezonu. U tabor ekipe sa Malog Kalemegdana stigao je jedan od najtalentovanijih centara u Evropi Stefan Marjanović, koji prema navodima beogradskog kluba predstavlja budućnost srpske košarke.

U pitanju je momak koji je rođen 2007. godine. Igra na poziciji centra i visok je 210 centimetara. Prethodne sezone nastupao je za Vojvodinu, reprezentativac je Srbije u svojoj starosnoj kategoriji, a bio je i učesnik Evropskog prvenstva za igrače do 16 godine, koje je igrano ovog leta. Prema navodima crveno-belih, odlikuje ga izvanredna igra na obe strane terena i poseduje veliki potencijal, koji će dalje moći da razvija u sistemu koji favorizuje trener Duško Ivanović.

Stefan Marjanović potpisao je ugovor sa beogradskim klubom u četvrtak, a po potpisivanju ugovora poručio je sledeće:

"Izuzetno mi je drago što sam postao član Crvene zvezde predstoji mi izuzetno naporan rad  u narednom periodu, takođe i uložen trud kako bih jednog dana došao do prvog tima Crvene zvezde što mi je cilj. Pre toga puno rada, treninga, utakmica kako bih sa svojim timom stizao do pobeda i titula”, rekao je Marjanović.