ABA liga

Od 11 hiljada do pola miliona dinara za mečeve košarkaša Crvene zvezde: Određene cene sezonskih ulaznica

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 16:50
Od 11 hiljada do pola miliona dinara za mečeve košarkaša Crvene zvezde: Određene cene sezonskih ulaznica MN Press

Od ranije je poznato da će košarkaši Crvene od jeseni pored domaćih takmičenja, regionalne Admiral Bet ABA lige igrati i Evroligu, a danas su objavljene i cene kompleta karata za takmičarsku 2023/2024.

Klub se potrudio da formira vrlo povoljne cene, koje su prilagođene svačijm mogučnostima i džepu, uz podsetnik da sezonska karta važi za sve utakmice crveno-belih, računajući i mečeve doigravanja u takmičenjima u kojima će eventualno nastupiti. 

 

 

Najjeftinije katre su one za nivo 400 i one za nosioce sezonske karte i iz prošle sezone koštaju 11.000 dinara, dok će novi pretplatnici morati da izdvoje 13 hiljada dinara za mesta u "Štark areni". 

Najskuplje sezonske ulaznice su naravno one za prvi red. Za stare pretplatnike one su 501, a za nove pretplatnike 551 hiljadu dinara, a one i kao ostale biće puštene u prodaju 4. septembra. 

Posle petog dana u istom mesecu dnevne karte za utakmice izabraniuka Duška Ivanovića prodavaće se po značajno višim cenama od onih koje su određene za sezonske ulaznice. 

 

 

Sa Malog Kalemegdana podsećaju i da je klub ove sezone omogućio da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023/2024.