ABA liga

Vildoza prvi put pred medije od dolaska u PAO: Nikada nisam imao priliku da igram sa Lesorom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2023 20:45
Vildoza prvi put pred medije od dolaska u PAO: Nikada nisam imao priliku da igram sa Lesorom MN Press

Atinski velikan nakon gotovo decenijske pauze, ponovo ulazi u sezonu sa najvišim ambicijama, a ako pogledamo imena letošnjih pojačanja, nema sumnje da će Panatinaikos biti glavni favorit za osvajanje Evrolige. Bar na papiru.

U klub su stigla brojna poznata imena evropske košarke, gde su i nekadašnji igrači "večitih" Matijas Lesor i Luka Vildoza, koji je od dolaska u prestonicu Grčke prvi put govorio za tamošnje medije, gde se i osvrnuo na odnos za bivšim centrom Partizana.

"Već sam sreo Lesora, nikada nismo imali priliku da budemo u istom timu. Imam Slukasa kao saigrača, svi su dobri momci i spremni su za borbu, imaju iskustvo i mnogo toga su osvojili. Srećan sam što ih imam za saigrače. Biće ovo interesantna sezona, imamo važne igrače i možemo da izgradimo nešto važno. Moramo ići korak po korak. Počinjemo pripreme sada i moramo da radimo jako, to je jedini način na koji možete pobediti", rekao je bivši bek Crvene zvezde.

Jedno je igrati u OAKA areni kao gost, a nešto potpuno drugačije kao domaćin.

"Osećam se uzbuđeno, veoma sam srećan što sam došao ovde. Ovde sam 2-3 dana, veoma je lepo upoznati sve i učiti šta je ova porodica iznutra. Ne mogu da dočekam početak sezone. Ovo je moj prvi put u OAKA kao igrač ovog tima, osećate se drugačije kada dolazite kao gost. Osećam istoriju hale", zaključio je Argentinac.