ABA liga

Budućnost predstavila treće pojačanje: Stigao "snajper", Flečer Megi je naš Džejsi Kerol

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.07.2023 22:15
Budućnost predstavila treće pojačanje: Stigao "snajper", Flečer Megi je naš Džejsi Kerol MN Press

Košarkaški klub Budućnost nastavlja da gradi tim za predstojeću sezonu. Podgoričani su doveli već treće pojačanje za svega nekoliko dana, a nakon potpisa Andrije Slavkovića i Andrije Grbovića, dres crnogorskog tima zadužio je i Flečer Megi.

Američki košarkaš stigao je iz lokalnog SC Derbija, gde se prethodne dve sezone profilisao kao jedan od najboljih šutera AdmiralBet ABA lige sa čak 146 ubačenih trojki. 

"Nakon što se profilisao kao najbolji trojkaš ABA lige u dresu "Studenata", Flečer Megi je novi košarkaš plavo-belih. Sa 146 ubačenih trojki u prethodne dve sezone najbolji je šuter u regionalnog ligi i prepoznat kao igrač koji postiže najteže šuteve preko ruke i van balansa. Svakoj ekipi treba "snajper", a mi verujem da je Flečer naš Džejsi Kerol", navodi se na sajtu Budućnosti.

Megi Flečer počeo je karijeru na koledž Woffordu, da bi evropski put započeo u španskom Obradoiru. Prošle godine bio je jedan od vodećih igrača SC Derbija, a tokom sezone prosečno je beležio 14 poena po utakmici uz odlične procente šuta sa distance - 42.2 odsto.