ABA liga

Direktor ABA lige: Nadam se da će ovog puta Partizan biti taj koji će imati razumevanja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.06.2023 11:30
Direktor ABA lige: Nadam se da će ovog puta Partizan biti taj koji će imati razumevanja MN Press

Direktor AdmiralBet ABA lige Milija Vojinović izdao je saopštenje u kojem je poručio da se nada da će čelnici Partizana imati razumevanje za zvaničnu odluku o terminima finalne serije regionalnog takmičenja. 

Podsetimo, AdmiralBet ABA liga danas je donela odluku da će finalna serija između Partizana i Crvene zvezde početi 13. juna, dok će evenutalna peta utakmica biti odigrana najkasnije do 23. juna.

"Sve navedeno je u interesu same ABA lige, smatrajući da je publika veliki poslovni interes, a potvrda toga su rekordi po gledanosti na utakmicama. Nadam se da će ovoga puta KK Partizan biti taj koji ima razumevanja i da će se ponašati u skladu sa zajedničkim interesima ABA lige, kada je u pitanju pomeranje početka finalne serije za samo jedan dan", istakao je Vojinović.

Dodaje da pomeranje termina za jedan dan ne stavlja KK Partizan u podređen položaj u odnosu na rivala.

"Na kraju, iskreno se nadam da će KK Partizan, učiniti sve što je u njegovoj moći da predstojeće finale plej-ofa prestavlja krunu sezone i da teren bude jedino merilo gde će se rešavati pitanje šampiona. A, da svaka utakmica bude spektakl koja će služiti na čast finalistima i samom takmičenju", zaključio je Vojinović.