ABA liga

AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: U "Stožicama" se kompletira ligaški deo sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.04.2023 10:40
AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: U "Stožicama" se kompletira ligaški deo sezone MN Press

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u dvorani "Stožice" (18, TV Arena 1 Premium) ekipi Cedevita Olimpije u odloženom meču 3. kola AdmiralBet Aba lige čime će biti kompletiran ligaški deo regionalnog takmičenja.

Utakmica u glavnom gradu Slovenije se igra bez rezultatskog značaja jer se, bez obzira na njen ishod, na tabeli neće ništa promeniti, pa će tako Crvena zvezda ostati druga, a Cedevita Olimpija četvrta uoči početka doigravanja.

"Ostaje nam još ta jedna utakmica pred plej-of kome se sada okrećemo, ali želimo da odigramo dobro i čvrsto u Ljubljani i dođemo do pobede. Iako nema takmičarski značaj, svaka pobeda je važna jer se njima gradi samopouzdanje za nastavak, a to je plej-of i završnica sezone. Imali smo vremena da se odmorimo, sve smo kompletniji iako ćemo večeras igrati bez Fakunda Kampaca i Luke Vildoze, ali imamo dovoljnu dugu klupu da odigramo dobru utakmicu", kaže pvtmac crveno-belih Stefan Lazarević, dok Amar Alibegović iz domaćeg sastava poručuje:

"Meč nema takmičaraski karakter, ali će biti izuetno težak. Crvena zvezda je uz Partizana najbolji tim u ligi i potrebno je da budemo na visokom niovu ukoliko želimo da ostvarimo pobedu. Ipak, mislim da imamo šanse da to učinimo u našij dvorani".