ABA liga

Admiralbet ABA liga na Areni sport: Mornar i Igokea "spuštaju zavesu" u regionalnom takmičenju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.04.2023 13:18
Admiralbet ABA liga na Areni sport: Mornar i Igokea "spuštaju zavesu" u regionalnom takmičenju AdmiralBet ABA liga /Mornar/Media Pro

Košarkaši Mornara ugostiće na svom terenu Igokeu u zaostalom meču 14. kola Admiralbet ABA lige. Susret iz Crne Gore počinje u 18 časova, uz direktan prenos na Areni sport 7.

Biće ovo poslednji meč ovih ekipa u regionalnom takmičenju, a zanimljivo je da su oba ova predstavnika i počeli sezonu međusobnim okršajem u prvom kolu. Tada su Barani slavili 91:83 na krilima fenomenalnog Fatsa Rasela, koji je postigao čak 41 poen. Amerikanac je u međuvremenu napustio klub i obukao dres Galatasaraja, što je uticalo na formu Mornara, ali su Barani ipak sačuvali status u eliti.

Trenutno su 12. na tabeli sa učinkom 8-17, Igokea je 10. sa skorom 10-15, a pošto su obe ekipe obezbedile učešće u prvom rangu naredne sezone, meč u Baru neće imati rezultatski značaj.

"Ljudi iz Laktaša su naši veliki sportski prijatelji koji nas uvek dočekaju na predivan način. Mi se trudimo da im uzvratimo istom merom. I za njih i za nas sezona je završena, pa ova utakmica nema nikakav rezultatski značaj. Zato se nadam da će publika uživati u atraktivnoj košarci sa obe strane", poručio je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Admiralbet ABA liga, 14. kolo.

Igokea - Mornar 18:00 (Arena sport 7)