ABA liga

AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: Partizan dočekuje Igokeu, prilika da navijači pozdrave učesnike Top 8 faze Evrolige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.04.2023 11:41
AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: Partizan dočekuje Igokeu, prilika da navijači pozdrave učesnike Top 8 faze Evrolige MN Press

Tri dana je prošlo od kako su košarkaši Partizana uspeli da izbore plasman u Top 8 fazu Evrolige, a već večeras ih očekuje neugodno gostovanje Igokei (20, TV Arena 1 Premium) u okviru 25. kola AdmiralBet Aba lige.

Crno-beli trenutno zauzimaju prvu poziciju na tabeli regionalnog takmičenja, a tim iz Laktaša dočekuju bez centra Matijasa Lesora koji odrađuje poslednju utakmicu suspenzije zbog udaranja Filipa Petruševa na meču protiv Crvene zvezde.

"Treba da nastavimo da budemo koncentrisani, sa energijom i motivacijom koja je potrebna za utakmicu protiv tima koji u poslednje vreme igra veoma dobro. Nadamo se da ćemo imati još jednu dobru posetu na našem terenu. Još jednom, uz veliki respekt prema Igokei, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu", kaže trener Željko Obradović.

Iz Partizana posebno naglašavaju da deca uzrasta do 12 godina ovom meču mogu prisustvovati besplatno u pratnji roditelja ili staratelja. Sve što je potrebno jeste da njihovi pratioci uz sezonsku ili dnevnu kartu preuzmu besplatnu dečiju kartu na blagajni.

AdmiralBet ABA Liga, 25. kolo

Petak

Split - MZT Skoplje 74:77
Cibona - Zadar 63:89

Subota

Mega Basket - Budućnost 76:85

Nedelja

Borac Mozzart - Crvena zvezda Meridinabet 82:87

Ponedeljak

SC Derbi - FMP 18.00 (TV Arena sport 1)
Partizan Mozzart bet- Igokea 20.00 (TV Arena Premium 1)

Utorak

Mornar - Cedevita Olimpija 19.00 (TV Arena sport 2)