ABA liga

Marko Barać nakon poraza od Budućnosti: Nastavljamo da radimo i ispravljamo greške

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.04.2023 22:30
Marko Barać nakon poraza od Budućnosti: Nastavljamo da radimo i ispravljamo greške KK Mega

Košarkaši Mege poraženi su od Budućnosti 85:76 u 25. kolu AdmiralBet ABA lige.

Nisu uspeli izabranici Marka Baraća da dođu do iznenađenja, a trener domaćina podelio je svoje utiske utakmice na konferenciji za medije.

"Čestitao bih ekipi Budućnosti na zasluženoj pobedi. Utakmica je tako otvorena da smo razmenjivali poene, što su moji mladi igrači prihvatili i čini mi se bili zadovoljni time. Međutim, znao sam da je Budućnost veoma čvrsta ekipa, da neće to dozvoliti čitavo prvo poluvreme. Pokušao sam da raegujem, ali ispostavilo se da su oni zategli odbranu u drugoj četvrtini gde mi nismo imali adekvatan odgovor. Na poluvremenu je morala da se desi reakcija, izašli smo potpuno drugačije na teren, znatno čvršće, što je rezultiralo potpunim povratkom u meč".

Stručnjak Mege objasnio je kada se meč prelomio.

"Utakmica se prelomila krajem treće i početkom poslednje četvrtine kada smo ušli u probleme sa ličnim greškama. Nismo imali dovoljno iskustva da uspemo da zadržimo čvrstinu i skok, a u poslednjoj četvrtini rivalu smo dozvolili čak devet ofanzivnih skokova, što je najveći razlog poraza. Potrudićemo se da izvučemo pouke i da već od sutra uđemo u salu i nastavimo da radimo dobro i da ispravljamo greške. Ekipi Budućnosti želim puno sreće do kraja lige", rekao je Barać.