ABA liga

Duško Ivanović pred duel u Čačku: Borac zaslužuje bolje mesto na tabeli

komentari (0)

Izvor: Tanjug

08.04.2023 16:55
Duško Ivanović pred duel u Čačku: Borac zaslužuje bolje mesto na tabeli MN Press

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je dan pre utakmice sa Borcem da njegova ekipa zna šta treba da uradi da bi nastavila niz pobeda.

Košarkaši Borca sutra od 19:30 časova (Arena 1 Premium) dočeluju beogradske "crveno-bele" u okviru 25. kola ABA regionalne lige.

"Utakmice u Čačku su uvek izazov ne samo zbog verne publike na tribinama, Borac je svakako tim koji po svom kvalitetu zaslužuje bolje mesto na tabeli. Imaju nekoliko vrlo iskusnih igrača, stranca koji je već adaptiran na tim i sredinu u kojoj igra, i nekoliko vrlo maldih i izuzetno talentovanih igrača koji daju svoj doprinos ove sezone. Nema kalkulacija, poštujemo protivnika, zna se šta moramo da uradimo jer želimo da nastavimo seriju pobeda", istakao je trener "crveno-belih".

Košarkaš Crvene zvezde Dalibor Ilić izjavio je da gostovanje u Čačku nikada nije lako.

"Imaju izvanrednu publiku, sada i dodatni motiv jer igraju za opstanak u ligi i žele pobedu. I mi želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata, podižemo formu, polako se kompletiramo i očekujemo da odigramo dobru i čvrstu utakmicu protiv tima u kome znamo od koga nam preti najveća opasnost", zaključio je Ilić.

Crvena zvezda je u seriji od šest uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, a u dvorani kraj Morave pokušaće da nastavi niz uspešnih rezultata. Trenutno je druga u Admiralbet ABA ligi sa učinkom 19-3, dok je Borac u opasnoj zoni sa šest pobeda i 18 poraza.