ABA liga

Marko Barać pred Budućnost: Uz podršku sa tribina do iznenađenja

komentari (0)

Izvor: Tanjug

07.04.2023 12:30
Marko Barać pred Budućnost: Uz podršku sa tribina do iznenađenja MN Press

Trener košarkaša Mege, Marko Barać, izjavio je dan pre utakmice sa ekipom Budućnosti da njegova ekipa želi da odigra utakmicu u visokom intenzitetu.

Košarkaši Mege sutra od 19 časova u Sremskoj Mitrovici dočekuju ekipu Budućnosti u okviru 25. kola AdmiralBet ABA regionalne lige. 

"Budućnost je u velikoj seriji pobeda u ABA ligi. Igraju dobro, imaju mnogo igrača sa poenima u rukama. U toku sezone su popunili roster sa dva igrača evroligaškog iskustva. Želimo da odigramo u visokom intenzitetu i nadamo se da, uz veliku borbu i podršku sa tribina, možemo da dođemo u situaciju da iznenadimo ekipu iz Podgorice", izjavio je Barać.

Krilni igrač Mege Andrija Grbović istakao je da je njegovoj ekipi sutra potrebna koncentracija na visokom nivou.

"Pred nama je veoma bitna i zahtevna utakmica. Očekujemo težak susret koji moramo da otvorimo maksimalno motivisano i koncentrisano. Iskusna ekipa koja zna da prepozna svoje prednosti, tako da moramo biti spremni i da odigramo sa velikom energijom čitavih 40 minuta. Nadamo se da ćemo imati veliku podršku sa tribina i da uz pomoć publike upišemo pobedu i učvrstimo poziciju na tabeli pred plej-of" zaključio je Grbović.