ABA liga

AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: Mega dočekuje Zvezdu, Partizan u Železniku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.04.2023 09:11
AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: Mega dočekuje Zvezdu, Partizan u Železniku MN Press

Utakmicama crnogorskih i srpskih klubova ovog ponedeljka se nastavlja takmičenja u 24. kolu AdmiralBet Aba lige. Prvi će na parket izaći igrači Budućnosti i Mornara koji će se od 16.00 časova (TV Arena sport 1) sastati na parketu dvorane "Morača" u Podgorci, a zatim će na programu biti dva duela srpskih ekipa.

Najpre će se od 18.00 časova (TV Arena 1 Premium), sastati Mega MIS i Crvena zvezda, a dva sata kasnije u Železniku igraju FMP Soccerbet i Partizan Mozzart Bet (TV Arena 1 Premium).

Mečevima u Beogradu nastavlja se borba za prvo mesto u regionalnom takmičenju pred početak plej-ofa, a košarkaši Partizana za sada imaju prednost u odnosu na Crvenu zvezdu, koja u duelu protiv Mege ima imperativ pobede kako bi nastavila trku sa večitim rivalom.

Igrači trenera Dušak Ivanovića su pokazali da se polako vraćaju u formu, igraju zaista sjajno u poslednje vreme, ali odlične parije pružaju i igrači domaćeg tima, koji su pobedili na poslednjih pet mečeva i biće ovo veoma interesantna utakmica.

Partizan u Železnik, s druge stare, stiže kao lider regionalnog takmičenja i tim koji je pre nekoliko dana u "Štark Areni" savladao veliki Real Madrid i uloga favorita je na leđima igrača trenera Željka Obradovića, bez obzira što će u ovom duelu zbog suspenzije biti lišeni pomoći prvog centra Matijasa Lesora.

AdmiralBet Aba liga, 24. kolo

Petak

Split – Borac Mozzart 113:99
MZT – Zadar 84:80

Nedelja

Igokea – Cibona 81:67

Ponedeljak

Budućnost – Mornar 16.00 (TV Arena sport 1)
Mega MIS – Crvena zvezda 18.00 (TV Arena 1 Premium)
FMP Soccerbet – Partizan Mozzart Bet 20.00 (TV Arena 1 Premium)

Utorak

Cedevita Olimpija – SC Derby 19.00 (TV Arena 3 Premium)