ABA liga

Ivanović pred gostovanje Megi: Čvrsta igra za nastavak dobre serije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.04.2023 17:45
Ivanović pred gostovanje Megi: Čvrsta igra za nastavak dobre serije Tanjug/Miloš Milivojević

Košarkaši Mege i Crvene zvezde odmeriće snage u ponedeljak od 18.00 (TV Arena 1 Premium) u okviru 24. kola AdmiralBet ABA lige.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović, istakao je da aktuelni srpski i regionalni šampion želi da nastavi pobedničku seriju, pošto je pre meča sa Megom ostvario tri trijumfa u Evroligi:

"Ponoviću sve ono što sam rekao i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezultatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talenat, koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje, ostalo se nije promenilo igraju brzo u tranziciji sa puno kontranapada. Recept ostaje isti, igrati čvrsto i zaustaviti ih, jer i mi želimo da nastavimo našu seriju", rekao je Ivanović za klupski sajt.

Košarkaš crveno-belih, Ognjen Kuzmić, detaljnije je govorio o protivničkom timu:

"Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabeležili su seriju pobeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne menjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada,  cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobedu u ovoj utakmici", podvukao je Kuzmić.

Podsetimo, Crvena zvezda je druga na tabeli sa učinkom 18/3, dok je Mega šesta sa skorom 12/11.