ABA liga

Prvi odlasci sa Malog Kalemegdana: Majk Tobi i Fredi Gilespi završili mandat u Crvenoj zvezdi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.06.2024 16:06
Majk Tobi i Nemanja Nedović tokom utakmice ABA lige u Pioniru MN Press
Majk Tobi i Nemanja Nedović tokom utakmice ABA lige u Pioniru

Dok Crvena zvezda uveliko formira tim za odbranu svih trofeja u narednoj sezoni, osvajač triple-krune počeo je da se oprašta od pojedinih članova, a među prvima koji su napustili klub sa Malog Kalemegdana su Majk Tobi i Fredi Gilespi.

Prema navodima crveno-belih, Tobiju i Gilespiju su istekli ugovori, pa su im se ovim putem i zahvalili na saradnji.

"Klub ovom prilikom želi da se zahvali Majku i Frediju na svemu što su učinili noseći dres Crvene zvezde, ali i predstavljajući naš klub van terena.

Posvećenost koju su pokazali kao deo ovog kluba i tima do poslednjeg dana, čak i kada su mogli da se vrate svojim kućama i imali dozvolu kluba za to, govori da smo izabrali dobre ljude koji su stavili interes Crvene zvezde i tima ispred svojih ličnih.

 

 

Ostaće zapisano i da su kao deo tima KK Crvena zvezda Meridianbet za sezonu 2023-2024 osvojili tri trofeja, i dali svoj doprinos u još jednoj trijumfalnoj sezoni.

KK Crvena zvezda Meridianbet ovom prilikom želi Frediju i Majku puno zdravlja, sreće i sportskih uspeha u nastavku njihovih profesionalnih karijera", navodi se na sajtu Crvene zvede.

Podsetimo, Zvezda je do sada produžila ugovore sa Džoelom Bolombojem, Rokasom Geidraitisom i Brankom Lazićem, dok je tabor šampiona Srbije i ABA lige pojačao Uroš Plavšić.