ABA liga

Bruno Kaboklo ostaje u Partizanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2024 21:56
Bruno Kaboklo MN Press
Bruno Kaboklo

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, gostovao je u podkastu "Telcast" i tom prilikom izjavio da će Bruno Kaboklo ostati centar Partizana.

Naime, Kaboklo je pred početak finalne serije Košarkaške lige Srbije samovoljno napustio ekipu, crno-beli su se oglasili saopštenjem, a igrač će definitivno morati da plati kaznu.

"Platiće kaznu, ali on ostaje u Partizanu", kratko je poručio Mijailović.

Govorio je predsednik crno-belih i o sezoni za nama:

"Teško mi pada svaki poraz, a posebno poraz u večitim derbijama. Sezona je bez ikakve dileme neuspešna. Želeli smo u TOP 8 fazu Evrolige, želeli smo da odbranimo ABA ligu, borimo se za trofeje u Srbiji. Nismo uspeli u tome, a potajno sam se nadao da možemo i više u odnosu na prethodnu sezonu, kada smo bili jako blizu plasmana na finalni turnir Evrolige, kada smo osvojili ABA ligu. Ali, nismo odradili prelazni rok onako kako smo se nadali. Nismo imali željenu hemiju, a samim tim ni rezultate. Ekipu formira sportski sektor, a čelnici kluba su tu da obezbede neophodna finansijska sredstva. Moram da naglasim da je sezona bila protkana velikim brojem mečeva koje smo gubili na jednu loptu. Žao mi je zbog navijača, nismo imali ni sreće, a naravno da ćemo raspravljati o odgovornosti za sezonu koja je ostala iza nas".

Istakao je Mijailović i da je ponosan na prethodnu sezonu, ali i još jednu...

"Za sve vreme mog boravka u Partizanu, ponosan sam na dve sezone. Na prošlu kada je malo sreće i malo koncentracije nedostajalo da stignemo do finalnog turnira Evrolige i na sezonu koju je prekinula korona, pa je sve što smo ostvarili, a ostvarili smo mnogo, palo u vodu. Partizan je moj dečački san. Kao klinac sam navijao za Partizan. Radi se o jednoj velikoj organizaciji, o kulturi, klubu koji je ispisao istoriju ne samo u sportskom smislu".