ABA liga

Aleksa Avramović posle poraza od Zvezde: Želimo da izborimo petu utakmicu, treba nam podrška navijača u "Areni"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.05.2024 22:22
Aleksa Avramović MN Press
Aleksa Avramović

Biče vrlo teško igračima Partizana da odbrane šampionsku titulu u AdmiralBet Aba ligi nakon što su poraženi i u drugoj utakmici finalne serije od Crvena zvezda, čega je svestan  prvotimac crno-belih, Aleksa Avramović.

Reprezentativac Srbije nije krio utučenost zbog novog poraza od večitog rivala, ali je istako da veruje kako on i njegovi saigrači pred domaćin navijačima mogu da izbore petu utakmicu u seriji.

"Za razliku od prošle utakmice imam utisak da je Zvezda uvek bila za korak ispred nas. Bliži smo bili pobedi u toj prvoj utakmici, nego danas, ali ne mogu da kažem da se nismo borili. Potrebno je samo da budemo malo mirniji i strpljiviji, kao i da pogađamo neke otvorene šuteve", rekao je posle meča Avramović i dodao:

"Serija se sada seli u 'Arenu' gde će biti oko 20.000 naših navijača, njihova podrška će nam mnogo značiti i idemo utakmicu po utakmcu Verujem da možemo da pobedimo u trećem i četvrtom meču, a onda da se vratimo ovde i odigramo petu utakmicu."

Tokom ove sezone Aleksa Avramović je bio jedan od važnijih šrafova u ekipi Partizana, ali u ovoj utakmici nije imao zapaženu minutaži, što on ne vidi kao problem.

"Sve je to deo taktike i prihvatam sve kako treba. Zadovoljan sam svojom utakmcom i razmišljam o sledećem meču. Za mene je samo važno da svi budemo zdravi, bez obzira za koji tim igramo, a poželeo bih Nikoli Topiću da se što pre oporavi", rekao je Avramović.